Områdets råeste vasketilbud

Vi har abonnement fra kroner 129  i måneden

- HUSK vi har mange program - finn det som passer deg og DIN bil

- vask så mye du vil i 30 dager  (KUN privatpersoner)

Vår vaskemaskin gjør bilen din ren på en skånsom måte. Samtidig har vi ett marginalt forbruk av både kjemikalier og vann. Oljeutskilleren blir tømt og avfallet håndtert på en forskriftsmessig måte slik at Du skal være trygg på at du kan vaske bilen uten å skade miljøet.

Klikk over for å se en video av hvordan systemet fungerer.

Den enkleste måten å vaske bilen på er å benytte Wash´n Go appen. Når du bruker appen vil du aldri måtte gå ut av bilen. Ett kamera gjenkjenner bilens skilt, vet hvilket program du skal ha og åpner porten - AUTOMATISK...

Du kan selvfølgelig komme inn på stasjonen å kjøpe:


  • Enkeltvask
  • Vaskehefte 5 vask - betal for 3
  • Få hjelp til å sette opp ny bruker i app. 
  • Tips om hvilken vask vi anbefaler

Børster eller børsteløs vask?

Vi har begge deler, men det er noen viktige forskjeller.

Børsteløs vask: Her har vi to forskjellige program, og begge vil gi deg ett godt resultat. Bilen vil ikke kunne bli helt ren om det er lenge mellom hver gang du vasker bilen med svamp el. Du MÅ vaske bilen for å få den helt ren, børsteløs vask er ment som ett supplement som kan fungere fint i tre av årets årstider. På vinteren er det vanskelig å kun basere seg på børsteløs vask. Ett godt tips er å vokse/polere bilen minst 2 ganger i året. Om du vil ha ett best mulig resultat kommer du inn og kjøper ekstra avfetting som du legger på bilen 5 minutter før vask. Gjør du det vil en børsteløs vask gi ett mye bedre reultat.

Vask med børster: Her vil du få den reneste bilen, mekanisk bearbeiding vil alltid være det som gir det beste resultatet. Hos oss har vi i tillegg en meget god sesongmiks av kjemikalier som løser opp urenheter på en meget god måte. På vinteren er det saltet vi må bli kvitt - på sommeren er det insekter......


Det viktigste er at du vasker bilen ofte nok. Salt kan tære hardt på bilens exteriør, og bør fjernes med underspyling og vask av bilen så ofte du kan. Hos oss kan du med ett abonnement vaske så ofte du vil !!